Kirjoitettu

Uudistimme myymälän – Lisää tilaa, valoa ja tunnelmaa.

Syksy on hyvä aika uudistua ja innostua uusista asioista. Olemme tovin jo halunneet muuttaa myymäläämme hieman tilavammaksi ja valoisammaksi muuttamalla ompelimomme myymälän kulmauksesta takahuoneen puolelle. Nyt saimme tähän oivan tilaisuuden ja ryhdyimme toimeen.

Suunnitelman laati meille lahjakas Niina Nuorala, joka on ollut apunamme aikaisemminkin mm. ompelimossa. Niina opiskelee parhaillaan sisustus- ja kalustesuunnittelua ja toteutti uudistuksen oppilastyönään. Lähtökohtina olivat tilan avartaminen, valoisampi ja selkeämpi ilme sekä kutsuvan tunnelman luominen.

Tilaa ja valoa saimme lisää kun siirsimme ompelimon takahuoneen puolelle ja saimme astiahyllyt seinää vasten, pois näyteikkunan edestä. Nyt näkymä on raikas ja selkeämpi. Myös kauniit tuotteet tulevat paremmin esille valoisammassa tilassa. Näyteikkunoiden kulmaukseen teimme ns. mallihuoneen, josta voi hakea inspiraatiota sekä myymälässä että ulkopuolelta näyteikkunoista katsoessaan. Järjestimme kaikki kodintuotteet tälle puolelle myymälää ja vaatteet sekä asusteet toiselle puolelle. Näin tuotteiden järjestely on selkeämpi.

 

Kutsuvan tunnelman luomiseen Niina ehdotti puukalusteita ja päädyimme yhdessä tammen värisiin myymäläkalusteisiin ja sisustuselementteihin jotka Niina toteutti huolella ja tyylillä. Klassisen tammen väriset kalusteet luovat täydellisen taustan Marimekon upeille tuotteille.

 

Mitä sinä pidät uudistuneesta myymälästämme?