Kirjoitettu

Pitsikukat puhkeavat kukkaan kevättalvella

Talvi on kääntynyt jo kohti kevättä, ja päivä päivältä saamme nauttia lisääntyvästä valosta. Nyt on aika raikastaa kodin ilmettä Marimekon Mynsterin pitsimäisillä kuvioilla ja kuulailla väreillä. Pistemaalauksella toteutettu rikas Mynsteri-kuvio on saanut inspiraationsa kasveista ja pitsistä. ”Mynsteriksi” kutsutaan mallia, jota käytetään apuna pitsin nypläämisessä.

Marimekon Mynsteri koristaa Oiva-teekannua. Ming- ja Flower-maljakot ihastuttavat kuulailla väreillään ja sulavalla muotoilullaan.

Mynsterin pitsikukkaset loistavat sinisinä ja harmaina yhdessä lumen- ja luonnonvalkoisen kanssa Marimekon tyynyliinoissa. Sininen Mynsteri koristaa Oiva-astioista teekannua, mukeja, lautasia ja kulhoja. Keittiössä kuviota toistavat myös pannulaput, patakintaat ja keittiöpyyhkeet.

Mynsteri-kuosin rauhoittava rytmi kutsuu ottamaan aikaa perheelle ja ystäville ja nauttimaan kevättalven raikkaista tuulista. Lämmin juoma maistuu erityisen hyvälle kauniista Oiva-kupista nautittuna ja pehmeät tyynyt kauniilla Mynsteri-kuvioilla houkuttelevat viettämään tuokion ihan vain rentoutuen.

Kuvat: Tiina Översti