Kirjoitettu

Metsolan kevätuutuudet saapuivat

Metsolan kevätuutuudet ovat saapuneet Marikkaan! Kesää odotellessa kedon kukkaset ja perhoset ilahduttavat Metsolan Meadow-kuosissa, joka värittää muun muassa jumpsuitia. Suosittu bomber on nyt saatavilla kukallisen lisäksi yksivärisenä – mustana, harmaana tai pinkin eri sävyissä. Kurkista kauppaamme ja valitse oma suosikkivärisi.

Kun ilmat hieman lämpenevät, voi talvitakin vaihtaa tyylikkääseen Outsider parka-takkiin, joka on todella laadukasta harjattua collegea ja täynnä pirteitä yksityiskohtia.

Kevään juhliin pukeudutaan tietenkin hienosti ja tämän mahdollistavat Metsolan ihanat mekot. Upea frilla-hihainen Bell-mekko on nyt saatavissa upeissa kevään väreissä, kuten keltaisena ja pinkkinä. Kevään karkkivärien lisäksi meiltä löytyy myös aina tyylikästä mustaa versiota. Tämä mekko toimii myös arjen touhuissa.

Chiffon-mekko on jokaisen pikkuprinsessan unelma. Tämä juhlaleninki on kevyen mukava päällä ja tyyliä voi helposti muokata nauhalla. Mukavuutta mekkoon lisää trikoovuori. Chiffon-mekko on helppohoitoinen ja konepestävä.

Tule tutustumaan Metsolan kevätuutuuksiin myymäläämme tai vieraile verkkokaupassamme.

Kuvat: Vilma Doumbouya