Kirjoitettu

Kevään ensimmäiset vihreän sävyt pilkahtelevat

Maaliskuu alkaa lähennellä loppuaan ja me marikkalaiset odottamme kevättä jo innolla. Vaikka talvi vaikuttaa vielä pitävän luontoa kylmässä otteessaan, meillä ajatukset ovat jo kevään ensimmäisissä versoissa, auringon lämmittävissä säteissä ja pian koittavassa pääsiäisessä.

Inspiraatioita sisustukseen ja kattaukseen tuovat Marimekon Hortensie-kangas roosalla kuviolla, Marimekon Siirtolapuutarha-sarjan Räsymatto-astiat sekä Flower-maljakot pastellisävyissä.

Räsymatto-astioita on klassisen mustavalkoisen värityksen lisäksi saatavilla pirteänä versiona, jossa kirkkaan raikas vihreä pilkahtelee räsynauhassa iloisesti. Flower-maljakko taas värittää sisustusta oliviinsävyisenä. Nämä upeat vihreät ja pastellit johdattelevat jo kevääseen, vaikka luonnon heräämistä saisimmekin vielä tovin odotella.

Nyt on aika kylvää rairuoho tai vehnänoraat, sekä muistaa huonekasveja tuoreella mullalla. Nouda kevät jo kotiisi verkkokaupastamme tai kivijalkamyymälästämme ja herätä kodin sisustus alkavaan kasvukauteen Marimekon vihreillä ja pastellisävyillä.