Kirjoitettu

Kankailla väriä ja tunnelmaa tummeneviin iltoihin

Syksy etenee ja loppuvuoden juhlakausi lähenee. Nyt on hyvä aika vaihtaa verhot talvisiin ja sisustaa juhlakauteen sopivin sävyin. Kodin sisustukseen väriä ja uutta ilmettä saa esimerkiksi upeilla Marimekon kankailla.

Kankailla on helppo uudistaa sisustusta. Marimekon klassikkokuoseista esimerkiksi pinkin, mustan ja harmaan sävyinen Räsymatto ja vihreä-harmaa Puutarhurin Parhaat luovat hauskaa ilmettä vaikkapa keittiöön ja ruokailutilaan. Etenkin Puutarhuri Parhaat kankaassa on paljon katseltavaa ja kauniit kuvitukset ilahduttavat arjessa. Selkeästä Basket-kankaasta tulee puolestaan mieleen pärekori ja ajatukset kulkevat vaikkapa sieniretkiin.

Mustan ja valkoisen graafisia ja selkeitä yhdistelmiä kaipaaville varmat vaihtoehdot ovat Lokki, Kaivo tai Isot kivet. Kaivo-kangas on saatavissa myös puolipellavaisena versiona, joka laskeutuu kauniisti ja soveltuu erityisen hyvin verhoksi tai pöytäliinaksi. Ompelupalvelumme kautta voit halutessasi tilata myös valmiit yksilölliset verhot, liinat ja sisustustyynyt.

Jos kaipaat seinille uutta ilmettä, valitse Marimekon Fokus, josta saa tehtyä kangastauluna todellisen katseenvangitsijan. Helppo vaihtoehto sisustuksen piristämiseen on hankkia muutama uusi sisustustyyny. Tyynyvalikoimassamme on ihania vaihtoehtoja, kuten Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuosi tummansinisen ja kuparin väreissä – oiva valinta syksyyn ja talveen, sekä kasvien kaunista maailmaa heijasteleva moderni Hortensie harmaan, roosan ja mustavalkoisen sävyissä. Talvikauden suosikkikuvio Kuusikossa on myös jälleen saatavilla tyylikkään mustavalkoisen sävyisenä kankaana sekä sisustustyynyinä. Nämä tyynynpäälliset ovat Marikkan omaa, laadukasta käsityötaidolla tehtyä tuotantoa.

Juhlakauden aikaan on mukavaa asetella Marimekon Flower-maljakoihin kauniita kukkia sekä havun oksia tai tuuheita heiniä. Tunnelmallista valoa tummeneviin iltoihin voi tuoda Marimekon upeassa Oiva Loimu kynttilänjalassa.

Kaikki edellä mainitut kankaat ja monet muut upeat sisustustuotteet löydät meiltä Marikkasta. Tervetuloa myymälään tai verkkokauppaan hakemaan kaikki tarpeellinen kodin juhlakauden tunnelmaan.