Kirjoitettu

Joulun lahjaopas — lahjallasi on tarina

Tässä ovat Marimekon lahjavinkit yhteisiin hetkiin — ja tarinat tuotteiden takana.
Tilaa lahjasi helposti verkosta tai tule myymälään ja saat ilmaisen lahjapaketoinnin valitsemiisi ostoksiin.

Kaunis klassinen lahjaidea: maljakot

Carina Seth Andersson suunnitteli Urna, Ming ja Flower-maljakot vuonna 2015 puhtaiden muotojen inspiroimana. Väreiltään hillityt, ajattomat suupuhalletut maljakot on muotoiltu elämään. Mini-maljakko on uusi tulokas vuodelta 2017. Nämä minimalistiset katseenvangitsijat antavat tilaa luovuudelle ja juuri omanlaisen kukka-asetelman toteutukselle.

Korista kattaus myös kauniin kynttilöin ja tarjoiluastioin. Joulun uutuus-kuviot on suunnitellut tuttuun tapaan Sanna Annukka. Svaale kuvioiset Koppa ja Loimu tuovat juhlan tunnelmaa kattaukseen.

Ilahduta itseäsi ja läheisiäsi ajatuksella valituilla ajattomilla lahjoilla, jotka tuovat iloa niin arkeen kuin juhlaan. Pienempään pakettiin voit kääriä raikkaita Oiva-astioita, keittiötekstiilejä, suloisia maljakoita, tunnelmallisia tyynyliinoja, ihanan pehmeitä pyyhkeitä tai kenties käytännöllisiä kosmetiikkalaukkuja.

Paavo Halosen suunnittelema Juustomuotti-kuosi koristaa talven Oiva-astioita sekä puuvillakangasta mustan ja luonnonvalkoisen sävyissä. Kuosin kuvio matkii vanhoja puisia muotteja, joilla ennen vanhaan valmistettiin juustoa.

Kuvat: Marimekko